Misset Horeca (30 sept 2008)
Doppio Espresso wil snel naar 20 zaken
Doppio Espresso is anderhalf jaar na de start een andere weg ingeslagen. Naast koffie biedt de zaak nu ook food aan. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. Middels een open keuken worden zeven verschillende soorten brood gemaakt voor de gast.
‘We hebben als doelstelling om als franchise-organisatie binnen vijf jaar te groeien naar twintig vestigingen in Nederland’, laat Jonathan Teoh van Doppio Espresso weten.
Teoh: ‘De vestigingen kunnen variëren van expresslocaties met een grootte van dertig tot zestig vierkante meter tot een ‘flagshipstore’ met een grootte van 150 tot tweehonderd vierkante meter.
food en wijnen
De resterende maanden van 2008 wordt gebruikt om te testen en te optimaliseren met de werking met food en wijnen. Begin 2009 worden de eerste concrete stappen gemaakt voor hete openen van een twee vestiging, belooft Teoh. ‘Gesprekken voor deze vestiging zijn in een vergevorderd stadiuim’.
Doppio Espresso is naast exploitant van een espressobar ook leverancier van koffieautomaten en importeur van koffiebonen. Daarnaast heeft het sinds deze week alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.
dinsdag 30 september 2008, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.