Ons nieuwe logo

Doppio maatregelen Coronavirus

Wij gaan voor veilige gastvrijheid

Hoera het is weer koffietijd! Wij denken om jouw veiligheid. 

Wij zijn heel blij dat we onze deuren mogen openen en kunnen niet wachten om jou weer te verwelkomen!
Wil jij ook weer lekker de deur uit en genieten van een kop koffie? Wij staan voor je klaar! En ook al is koffiedrinken nu een beetje anders, samen zorgen we dat het veilig en gezellig kan. Wij streven naar een ontspannen en prettige sfeer, dat kan ook met de nieuwe regels waar we samen mee gaan leven.

Wij doen wat we altijd al deden voor een schone omgeving en veilige bereiding van het eten. Daarin gaan we nu nóg een stap verder. We voegen een aantal speciale maatregelen toe, waarbij we de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers vooropstellen.

frontpageveilig 

Hoe gaat Doppio om met Corona
Bij Doppio Espresso willen we iedere gast zich bijzonder laten voelen en een veilige omgeving zijn voor haar gasten én voor onze medewerkers. Naast de standaard richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand, maximaal 30 personen binnen en een triage aan de deur, treffen wij extra maatregelen om ervoor te zorgen dat onze gasten zich veilig naar onze vestigingen kunnen begeven en dat de Doppio medewerkers op verantwoorde wijze hun werk kunnen uitoefenen. Onze extra maatregelingen omhelzen o.a. vrijwillige registratie van gegevens door gasten, inzet van QR-codes om te bestellen en een ingrijpende aanpassing van het menu, alles om risico uit te sluiten en te helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ontvangst

  • Wij werken met een deurbeleid; alle gasten worden ontvangen door een regisseur die instructies geeft en je naar een tafeltje brengt.
  • Bij ontvangst vindt er bij elke gast een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn.
  • Wij zorgen dat iedereen zoveel mogelijk 1,5m afstand tot elkaar kan houden, zowel binnen als buiten. Dat geldt voor medewerkers, gasten, maar ook afhalers, bezorgers en leveranciers.
  • Reserveren is bij ons niet verplicht, maar wel mogelijk uiteraard. Reserveren kan via onze website en aan de deur. 

    Onze medewerkers 
  • We hebben onze medewerkers extra geïnstrueerd op het hygiëne beleid.
  • Medewerkers wassen tenminste iedere 30 minuten hun handen conform voorschriften RIVM.
  • De medewerkers hebben dagelijks een controlegesprek over hun gezondheid voor aanvang van de werkzaamheden.
  • Medewerkers met verkoudheidsklachten of lichte griepverschijnselen blijven thuis.

    Hygiëne 
  • We zorgen voor maximale bedrijfshygiëne; vooral in de keuken, bij de sanitaire voorzieningen en de pinterminals.
  • Élk uur maken we alle handcontactpunten schoon met een desinfecterend middel.
  • We zorgen te allen tijde voor 1,5m afstand tussen gasten (onderling) of we scheiden tafels door middel van een schot.
  • Tafels, stoelen worden na elk bezoek gereinigd.
  • Waar nodig en mogelijk passen we de werkwijze aan om vormen van besmetting te voorkomen.

    Bediening, bestellen en betalen
  • We vragen alle gasten te bestellen en betalen middels onze Bestel App.
  • Indien dit niet mogelijk is, maken wij gebruik van single use menukaarten (die na elk bezoek worden vervangen).
  • Onze menukaart is dermate aangepast zodat er zo min mogelijk keukenbereidingen aan te pas komen (broodjes zijn per stuk verpakt en worden in de oven verhit).
  • Serveren doen we op uitserveertafels.
  • We vragen onze gasten te betalen middels de Doppio Bestel App of Pin, het liefst contactloos.
  • En wil je liever nog even geen plaatsnemen in onze vestiging of op het terras? Wij blijven geopend voor to go.

    Onze standaard hygiënemaatrelen

    Los van Corona hechten we bij Doppio altijd veel waarde aan goede hygiëne:
  • We werken met hygiëne protocollen die dagelijks worden gehandhaafd en gecontroleerd.
  • De hygiëne wordt eveneens periodiek door een onafhankelijke partij gecontroleerd.
  • Na élk gebruik worden logischerwijs al het servies, bestek, werkmateriaal etc. in een professionele horecavaatwasser op hoge temperatuur (zodat alle bacteriën worden gedood) gewassen.

    De veiligheid van onze gasten, medewerkers en leveranciers staat centraal bij onze protocolregels. Er zijn voldoende medewerkers aangesteld die verantwoordelijk zijn voor de naleving van het protocol en die dit ook actief controleren. En jij ook kan ons helpen.

    Wat kan ik als gast van Doppio doen?
    Ook jij kan ons helpen een bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, door de algemene richtlijnen in acht te nemen.

    Algemene richtlijnen horeca
  1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Uitzonderingen:
       a. Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten behorende tot één gezelschap. Meer personen mag alleen als
       het om één huishouding gaat.
       b. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen.
       c. Op het terras zijn uitsluitend zitplaatsen. Er mogen dus geen gasten staan op het terras.
  2. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
  3. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
  4. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
  5. Was bij binnenkomst grondig je handen
  6. Was na het toiletbezoek grondig je handen
  7. Betaal contactloos (pin of mobiel)
  8. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

    We zullen de situatie van dag tot dag bekijken. Voor actuele openingstijden verwijzen we naar de lokale social media pagina's van onze vestigingen.

    Wij staan voor jullie klaar met een lekker kopje koffie.  Samen staan we sterk!


Doppio in het nieuws

Peter van Eijl, eigenaar en franchisegever van Doppio Espresso:
"Ik vind dat wij onze verantwoordelijkheid moeten pakken door een uiterst veilige omgeving te scheppen met veilige producten voor onze gasten en ons team. Deze veiligheid is het meest zichtbaar in onze compleet aangepaste lunchkaart. We hebben gekozen al onze broodjes centraal in een veilige omgeving te produceren en te verpakken. Voedselbereiding en beweging in de keuken van onze vestigingen is hiermee geminimaliseerd. Dit is geen verplichting maar wordt door onze hygiëne partner wel geadviseerd. Onze gastvrijheid en koffiekwaliteit blijven zoals onze gasten het gewend zijn. We streven naar een ontspannen en prettige sfeer, dat kan ook met de nieuwe regels waar we samen mee gaan leven."

https://denationalefranchisegids.nl/franchisenieuws/doppio-espresso-kiest-voor-veilige-gastvrijheid/
https://www.entreemagazine.nl/doppio-veilige-gastvrijheid
https://www.ondernemersbelang.nl/kennisbank/doppio-espresso-kiest-voor-veilige-gastvrijheid-en-gaat-een-stap-verder/
https://franchiseplus.nl/nieuws/hoe-ziet-doppio-espresso-er-na-1-juni-uit

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8